Bedrijfsevenementen


Op zoek naar een origineel programma voor een bedrijfsuitje? Een evenement met de Keukenboeren is altijd een voltreffer. Ontspanning, humor, teambuilding, lekker met je handen bezig zijn en ondertussen van alles leren over de korte en lokale voedselketen. Het programma en de locatie bepalen we in samenspraak. Of ga voor makkelijk en kies één van de onderstaande workshops.

Een volledig verzorgd arrangement (workshop, vergaderruimte, koffie/thee, lunch, borrel en diner) behoort eveneens tot de mogelijkheden. 

Advies & Inspiratie

Transparant, Lokaal, Kleinschalig, Biologisch, Seizoensgebonden, Authentiek, Nostalgisch, Snel, Gemakkelijk, Zelf doen, Gezond. Duurzaam.

Consumenten zijn kritischer dan ooit en verlangen, vaak door wantrouwen gevoed, naar echtheid. Willen zicht op de voedselketen, willen 'goed', liefst gecertificeerd eten. Wantrouwen tegelijkertijd de instituties. 

Hoe springen nieuwe voedselinitiatieven daar op in? Wat doen zij anders? Waar lopen zij tegenaan? En wat kun je zelf doen? Hoe speel je in op deze trends, welke keuzes maken en wat zijn de valkuilen?

Een sparring sessie al dan niet in combinatie met een verrassende workshop zet aan tot denken buiten de geijkte kaders en geeft inspiratie. 

Workshops

Voor de workshops geldt een minimale groepsgrootte van 8 of 10 deelnemers. De workshop kan op een eigen locatie worden georganiseerd, mits daar de juiste faciliteiten aanwezig zijn. Koffie, thee en water zijn inbegrepen. De genoemde prijzen zijn exclusief BTW. 

Zuurkool enzo

Zuurkool, olijven en augurken zijn bekende voorbeelden van gefermenteerde groenten. Minder bekend, maar ook erg lekkere smaakmakers bij je gerechten, zijn verzuurde bietjes, wortelen, Chinese kool (kimchi!). Alles puur natuur en lekker gezond. 


Geschikt voor 10 tot 25 deelnemers


Duur: 1,5 tot 2 uur
Prijs: Eur 20,- p.p.


Optioneel:

Lunch "boerentafel": EUR 15,- p.p. 

Lunch met desembrood en verse streekproducten (fruit en groente, kazen, vleeswaar, zuivel, sappen, zoet beleg) van boeren en makers uit de regio Rotterdam. 

Locaties (afhankelijk van beschikbaarheid) Delfshaven: EUR 200,- 

Fenix Food Factory: 

tot 15 personen: EUR 150,-

van 15 tot 25 personen: EUR 400,- 



Wie wel eens yoghurt van de boer heeft geproefd, weet: wat uit de fabriek komt smaakt lang zo lekker niet. Maar er is goed nieuws: wat de boer kan, kunnen we zelf ook. De deelnemers gaan naar huis met een zelfgemaakte yoghurtmachine en heerlijke boerenyoghurt in-de-maak. 

Geschikt voor 10 tot 25 deelnemers

Duur: 1,5 tot 2 uur
Prijs: Eur 20,- p.p.


Optioneel:

Lunch "boerentafel": EUR 15,- p.p. 

Lunch met desembrood en verse streekproducten (fruit en groente, kazen, vleeswaar, zuivel, sappen, zoet beleg) van boeren en makers uit de regio Rotterdam. 

Locaties (afhankelijk van beschikbaarheid) Delfshaven: EUR 200,- 

Fenix Food Factory:

tot 15 personen: EUR 150,-

van 15 tot 25 personen: EUR 400,- 

Echt desembrood wordt gemaakt van alleen bloem, water en wat zout. Natuurlijke fermentatie zorgt voor de specifieke smaak en structuur van het brood en maakt dat desembrood gezonder en beter verteerbaar is. Na de workshop bak je het voortaan zelf.

Geschikt voor 6 tot 10 deelnemers

Duur: ca 2,5 tot 6 uur, afhankelijk van programma
Prijs: Eur 29,50 p.p.


Optioneel:

Lunch "boerentafel": EUR 15,- p.p.

Lunch met desembrood en verse streekproducten (fruit en groente, kazen, vleeswaar, zuivel, sappen, zoet beleg) van boeren en makers uit de regio Rotterdam. 

Bezoek molen Delfshaven: in overleg

Locatie Delfshaven: Eur 500,- (hele dag)

KvK-nummer 58875352