De boeren

Kartrekker van Keukenboeren is Sanne. Ik houd van goed eten. En ook van zelf doen. Omdat het leuk is, maar ook om gewoon zelf te kunnen bepalen wat er in je eten zit. Daarom heb ik na 10 jaar bedrijfsleven van Keukenboeren mijn nieuwe 'werk' gemaakt. Al voelt het als een sabbatical zonder einddatum. 

De meeste workshops worden door mij gegeven, maar er zijn meerdere keukenboeren die bij gelegenheid met mij samenwerken:

Ivo

Ivo kan overal ter wereld overleven. Als het moet is hij vrijwel geheel zelfvoorzienend. Als zijn werk hem zijn een tijdje in Rotterdam laat, boert Ivo lekker thuis. Broodjes bakken, yoghurt maken of aardappels en tomaten verbouwen op zijn dakterras. Ivo is van alle markten thuis.

Paul

Paul maakte zijn eerste wijnen op de basisschool, hij is dat gaan opschalen op de middelbare school en is toen maar levensmiddelentechnologie gaan studeren. De ultieme vorm van lokaal en natuurlijk is groente en fruit uit je eigen tuin of geplukt aan de bosrand. Of in Paul's geval van het talud van de NS. Het geeft Paul een zekere trots als zijn kelder gevuld is met pruttelende potten en flessen waarmee hij denkt de winter te kunnen overleven. En als hij er eenmaal over begint te vertellen houdt hij niet meer op. Dat maakt Paul een echte keukenboer.
 

KvK-nummer 58875352