Libelle-aanbieding: Delfshavens Desembrood bakken

Leer zelf desembrood bakken volgens de Keukenboerenmethode. Tijdens de workshop doorlopen we alle stappen van het bakproces. Al doende leer je over de benodigde grondstoffen en materialen, de bijzondere kenmerken en gezondheidsaspecten van desembrood en de wonderlijke bacteriekolonie die het bakken zonder gist mogelijk maakt.

Terwijl het deeg de tijd krijgt om te rijzen eten we een stevige boeren desemboterham en bezoeken we windkorenmolen de Distilleerketel in historisch Delfshaven. Het biologische meel waarvan we de broden bakken, wordt in deze molen gemalen.

Na afloop ga je naar huis met een zelfgebakken brood en je eigen afstammeling van desemstarter Bep.


Gebruik de code uit "Libelle 250 dagjes uit" (geldig t/m 31 juli 2014) bij het registreren en ontvang een gratis meelpakket. 

Bij voldoende interesse worden extra data ingepland. Vragen? Stuur een mailtje naar info@keukenboeren.


Lees voor je je aanmeldt ook even de algemene voorwaarden.