Fix je eigen tempeh in de garage

In de Tempeh Garage leer je iets over deze wonderlijke symbiose tussen zwam en peulvrucht, en over de microbiologische processen die eraan ten grondslag liggen.

Ondertussen prepareer je, onder begeleiding van Sasker Scheerder, hoofd Tempeh bij Manenwolf's rokerij & foodlab, zelf je eigen bonen. Twee dagen later zijn de bonen tempeh geworden en kun je ze ophalen.

In de Tempeh Garage maken we tempeh van steeds verschillende soorten bonen, en altijd biologisch.

Data: zie het rolluik in het inschrijfformulier onderaan deze pagina

De tempeh wordt steeds gemaakt op donderdag. Zaterdag is ophaaldag, tussen 10.00 en 12.00 uur. Op een later moment kan ook; de tempeh wordt dan ingevroren.

    • Aanvang: 19:30 uur
    • Tijdsduur: 2,5 tot 3 uur
    • Kosten: 32,50 euro inclusief btw, koffie/ thee en een pond zelfgemaakte tempeh
    • Min. 6, max 12 deelnemers (lees ook even de algemene voorwaarden hieronder)
    • Locatie: Flowers & Sours, Coolhaven 148a in Rotterdam
    • Bekijk voordat je je aanmeldt ook even de ALGEMENE VOORWAARDEN

De Tempeh Garage is een initiatief van Manenwolf's rokerij & foodlab in samenwerking met Keukenboeren.