Workshops

Bij Keukenboeren volg je de leukste workshops van Rotterdam. Een actueel overzicht vind je op onze agenda. Je kunt je direct aanmelden, individueel of met een groep. Wil je een workshop organiseren bij jou thuis, of op  een eigen locatie? Of organiseer je een bedrijfsuitje? Voor groepen en/of zakelijke klanten leveren wij maatwerk. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden. 

GROEPEN

Op zoek naar een origineel programma voor een teamuitje? Of een inspirerende break-out sessie voor je vergadering? Een evenement met de Keukenboeren is altijd raak. Ontspanning, humor, teambuilding, met je handen bezig zijn en ondertussen van alles leren over eten. Het programma en de locatie bepalen we in samenspraak. Of ga voor makkelijk en kies één van de workshops. Een volledig verzorgd arrangement (workshop, vergaderruimte, koffie/thee, lunch, borrel en diner) op onze eigen locatie in Rotterdam is ook mogelijk. 

Een greep uit de klanten die je al voor gingen:  Danone Nederland, Oranjefonds, Gemeente Antwerpen, Sociaal en Cultureel Planbureau, Libanon Lyceum, Lentiz College, EuroQol, Essensor.

Lesprogramma's

Wat is nu eigenlijk 'goed' eten? Waar komt het vandaan en hoe wordt het gemaakt? Wat doet het met je lijf en is het gezond of niet? De Keukenboeren hebben een achtergrond of ervaring in het onderwijs of volwasseneneducatie en weten heel wat over (lokaal) voedsel en gezond eten. 

KvK-nummer 58875352