info

Je hebt het minimaal aantal bereikt

Winkelwagen (0)

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Boeken

Er is er een aantal niet te versmaden boeken op de markt over eten eten en eten maken. Als je enthousiast geworden bent kun je via de betreffende link meteen doorklikken naar de boekenwinkel die ons daarvoor bescheiden beloont, wat ons oordeel niet kleurt maar wel mooi meegenomen is.



 


Bezig met laden...
e-book Delfshavens Desembrood

Bestellen

 

BOOK OF TEMPEH
Alleen al vanwege de tekeningen wil je dit boek in je kast. Daarnaast vind je hierin ongeveer alles wat je wilt weten als je aan de slag gaat met tempeh. Maar ook als je al flink wat kilometers hebt gemaakt, zul je in dit boek steeds opnieuw boeiende kost hebben aan alle wetenswaardigheden en achtergronden.
Ferment€ 19,99
FERMENT
Holly Davis geeft een mooi overzicht van verschillende vormen van fermentatie. Van brood tot dranken, van miso tot vissaus. Met een heldere uitleg en prachtige foto's. Op dit moment mijn favoriet.
FERMENTED VEGETABLES
De lekkerste recepten voor groentefermentaties vond ik tot nu toe in dit boek van Kirsten en Christopher Shockey. Daarnaast een heel heldere sectie 'trouble shooting' die antwoord geeft op de meest voorkomende vragen over schimmel, slijmdraden en andere bijkomstige zaken. Een persoonlijke favoriet.
Over rot
 
€ 30,95
OVER ROT
Het Nederlandstalige handboek voor fermenteren in de voor Meneer Wateetons zo kenmerkende stijl. Een pot met waterslot? Niet moeilijk doen, gewoon even zelf knutselen. Hij draait er zijn hand niet voor om en heeft ook ons meerdere malen over eerste drempeltjes heen geholpen.
THE ART OF FERMENTATION
Sandor Ellix Katz heeft vorig jaar dit boek geschreven dat ongetwijfeld de geschiedenis ingaat als de standaard voor toegewijde thuisfermenteerders zoals wij. Mocht je na onze workshops gegrepen zijn door het fermenteren dan is dit boek het eerstvolgende dat je jezelf kado moet doen.  
EEN PLEIDOOI VOOR ECHT ETEN
Eet echt voedsel, eet vooral planten, eet niet te veel. Zo simpel is de boodschap van Michael Pollan in een notendop. Door wereldwijd te kijken naar traditionele diëten kunnen we zelf een evenwichtig en gezond eetgedrag terugvinden. Een boek dat aan het denken zet en je doet afvragen hoe we in hemelsnaam zo ver verwijderd konden raken van "normaal" eten.
 
DELFSHAVENS DESEMBROOD BAKKEN
Zelf eerlijk, luchtig en heerlijk desembrood bakken? De Keukenboeren doen hun methode uit de doeken. Verkrijgbaar als e-book voor iPad en iPhone bij aanmelding voor de nieuwsbrief.
 


Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren. We slaan geen persoonlijke gegevens op en verkopen nooit gegevens door.